Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elismerjük, iszonyatosan erőltetett a szóviccünk, de ha nincs zsidózás, buzizás, szexualizálás, baszhatjuk a címlapot a zindexen, mondjuk, lehet, hogy így is. Mindegy. Péniszről nem lesz szó, penészről anális inkább. 

Hulláék nem tudnak két emberre főzni, vagyis Hullára és Hullára, Hulla ugyanis mindig kétpofára zabál, föl is van puffadva, akár egy hónapos vízihulla (meglehet, nem feltétlenül a mértéket nem ismerő zabálások miatt), Hulláné viszont legföljebb csipegeti, mint egy madár. (A dőlt betűvel szedett mondatrész egy utalás akar lenni, aki kitalálja, hogy melyik filmből, annak postázunk egy limited edition Sárkány sört, sponsored by Spar.) Szóval. Hulláné a múltkor kinyitotta a hűtőt, és tátva maradt a szája. A hűtőben ugyanis egy péniszt talált, pontosabban penészt, meglehetősen szaros szoros szimbiózisban a hetekkel korábban lefőzött tésztával, ami időközben egészen megszittyásodott. Mondta is Hullának, hogy egye meg nyugodtan, aki persze kapva kapott volna, de ekkor a tészta váratlanul odébb mászott. Szerencsére Hulláné résen volt, és mielőtt Hulla agyonütötte volna mindkettejüket, fülön csípte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr971391271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása