Mindenki Kurva!

2009.12.28. 18:00

Mivel Hulla szülei szüleje vidéken él, Hulláék legalább havonta egyszer kénytelenek kimozdulni a fővárosból. Hulla ilyenkor torkon ragadja nejét, bevágja a kocsi hátsó ülésére, aztán tövig nyomja a gázpedált, mert miért is ne…

A másfél órás út hihetetlenül unalmas, a visszaváltható üvegek hegye sem teszi izgalmassá, ezért aztán amint letérnek az autópályáról, Hulláné elkezdi csattogtatni a fényképezőgépét, hátha sikerül Hullát a szembesávba kergetnie… „Annyira jó lenne frontálisan ütközni azzal a busszal, nem gondolod?” Hulla nem egészen másként gondolja, ezért aztán a megfelelő sávban marad inkább, az iratai egyébként sincsenek nála (most sem).

Kedvenc játékuk a „Ki veszi előbb észre a kurvát az út szélén?”.  Az nyer, aki előbb mondja, hogy KURVA!!! Mindenki kurva, aki az út szélén áll. Korától, nemétől, vallási hovatartozásától függetlenül.

(Kedves Olvasó! Ha buszodra vársz/stoppolsz az út szélén, ráadásul Hulláék keresztezik az utad, biztos lehetsz benne, hogy le leszel kurvázva, Hulláék ugyanis tudatában vannak erkölcsi felsőbbrendűségüknek… Ha ez neked sok, óvakodj attól, hogy az út szélére kerülj, sétáljál inkább a záróvonalon. Nem leszel lekurvázva, becsszóra, legföljebb elgázolva, de ez a hozzád hasonlóknak sokkal inkább megtiszteltetés lesz, mintsem szégyen.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr641628938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Subculture 2010.01.01. 20:02:41

szerintem csak fogjátok be a másfél órátokkal. nyüssz:D

floorwalker (törölt) · http://spacepetanque.blog.hu/ 2010.01.01. 20:26:17

hátja :P 134Km 2:29 európai szolgáltatás :D
kékarany képből egy pld-t kérek, hopp már leszedtem :D
első képen az oszlop meg mintha Dali homokba fúrt fejű nője lenne
süti beállítások módosítása