Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

pénisz+a+seggben

2009.12.29. 18:00

Ezúttal szó sincs öncélú szexualizálásról, index-címlap hajhászásról meg pláne, az utóbbiról időközben már letettünk. De mivel perverz állatok emberek vagyunk mindketten, időnként jól eső érzés sokkolni magunkat a Hulladékok elképesztően alacsony olvasottsági statisztikáival.

Nyilván totális kielégülésre vágytunk, mert valamiért rákattintottunk a „keresőkifejezések” elnevezésű fülre. A címben szereplő gyöngyszemet, írjuk le még egyszer, hogy „pénisz+a+seggben”, hiszen mégiscsak ez az első, hogy egy keresőkifejezés segítségével hulláinkba botlott valaki, magunktól ki sem tudtuk volna találni, nekünk az ilyesmihez egyszerűen szegényes a fantáziánk.

Talán a „Nemzeti pénisz, avagy magyar seggbe magyar penészt” elnevezésű szösszenetünkre találhatott rá a google segítségével a hazaszeretetet kissé másként alternatívan értelmező nemzeti radikális homoszexuálisok egyike, akit egyébként valószínűleg el is veszítettünk a következő pillanatban, hiszen kőkemény faszával a kezében nyilván nem penészes tésztákat szeretett volna szemügyre venni, hanem szolgálatra kész magyar végbélnyílásokat, amint éppen mindenféle olyan igényt elégítenek ki, amit egy hozzá hasonló állampolgár csak megkívánhat.

Államilag támogatott segglyukat alanyi jogon! És szebb jövőt mellé. Ez a legkevesebb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr521629078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rahsid 2009.12.30. 12:53:58

Hú bazdmeg, elég betege ez a blog.

floorwalker (törölt) · http://spacepetanque.blog.hu/ 2010.01.01. 20:17:02

az a szép a keresőstatokban, hogy olyanok mint egy félbehagyott mondat.
hiszen nem tudhatjuk egy beteg elme keresgélte fantáziája berúgó tengelyét, vagy mi célból billentyűzte épp ezt bárki :D

zöld nyalóka 2010.08.03. 02:11:55

...nekem határozottan tetszik ez a blog! :)

hdk · http://hulladekok.blog.hu/ 2010.08.04. 18:28:06

@Fazekas Petra: Jó az ízlésed. De hol vannak a többiek?
süti beállítások módosítása