Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Láncdohányosok vagyunk mindketten, jól ismerjük tehát a cigarettásdobozokon olvasható feliratokat.

 „A dohányzás súlyosan károsítja az Ön és a környezetében élők egészségét”. „A dohányzás nagy mértékben függőséget okoz, ne gyújtson rá.” „A dohányzásról nagyon nehéz leszokni, ezért ne szokjon rá.” „A dohányzás károsíthatja a spermát és meddőséget okoz.” „A dohányzás gátolhatja a véráramlást és impotenciát okoz.” „A terhes nők dohányzása árt a babának.”„Védje a gyermekeket: ne tegye ki őket a dohányfüst belélegzése veszélyének.” „A dohányzás öregíti a bőrt.” „A dohányzás elzárja az artériákat, szívrohamot és agyvérzést okoz.”„A dohányzásról való leszokás csökkentheti a végzetes szív- és tüdőbetegségek kockázatát.”„A füst benzolt, formaldehidet és hidrogéncianidot tartalmaz.” „A dohányzás gyilkol.” „A dohányzás halált okozhat.”

Éppen az utóbbi föliratot olvasta föl valamelyikünk az egyik cigarettásdobozról (mindenfelé cigarettásdobozokba botlunk a lakásban), amikor az éppen nem olvasó másikunk hanyatt esett a fürdőkádban. „A faszé’ nem írják rá az oldalukra, hogy akár halált is okozhatnak!” A múltkor meg hagymaaprítás közben vágtuk le az ujjainkat, nyilván azért, mert nem volt ráírva a késre, hogy „Csonkolásra is alkalmas!”, igaz, a nadrágszíjon sem szerepel figyelmeztetés, hogy „Fojtogatáshoz ideális!” (Ideje kipróbálnunk.) Olyan is volt egyszer, hogy (breaking!) vizet ittunk, mert nem maradt ABBA a csuklás (biztos anyáink bánták meg éppen, hogy világra hoztak bennünket), akkor meg félrenyeltük a vizet – majdnem megfulladtunk, ami, mondjuk, érthető, nem vagyunk hozzászokva az alkoholmentes dühítőkhöz. A vécépapírtól rendszeresen kiújul az aranyerényünk, a folyamatos szexeléstől vízhólyag meg bőrkeményedés nő a csunyánkra (sic!), a kávé rendszeresen leégeti a szőrt a szájpadlásunkról, élettársunk kék-zöld foltokat hagy rajtunk, másnap persze egyikünk sem emlékszik a miérterésahogyanra, rendszeresen kiesünk az ablakon, figyelmeztetés ellenben sehol, pedig nyilvánvaló, hogy az egész lakás egy kibaszott HALÁLZÓNA!

Címkézzünk föl tehát mindent, különösen az életünket, mert leginkább az élet ártalmas az életünkre. Akár még halált is okozhat, ha nem vigyázunk.

Hát igen, ha rászopksz, tényleg nem egyszerű leszopkni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr402189956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása