Behatolni tilos!

2010.03.14. 18:00

Az egyéves évfordulón seggrészegre inni magunkat nyilván nem különösebben érdemes, ha ugyanis seggrészegre issza magát az ember, jó eséllyel nem fog emlékezni semmire. Akkor már sokkal értelmesebb elfoglaltságnak tűnik elkövetni valami kihágást, de ha már ilyesmire vetemedik az ember, legalább legyen nagyon durván illuminált. Persze nem arról van szó, hogy menjünk le bűnözni az utcára az éjszaka közepén, az viszont erősen ajánlott, hogyha találunk, mondjuk, egy instabil oldalfekvésben fetrengő Tilosost, akkor vigyük haza, hiszen jól fog majd mutatni a falra szögellve, ráadásul eszméletlenül szórakoztató fölcsempészni hajnalban a harmadikra.

Természetesen eléggé részegek voltunk már akkor, amikor úgy döntöttünk, hogy kocsiba ülünk némi sör kedvéért, mivel elfogyott a piánk, a kerületi szesztilalom kitalálóinak számítása tehát nem igazán jött be, velünk, akik a határvidéken lakunk, nem baszhatnak ki. Mire visszaértünk, valami barom persze elfoglalta a parkolóhelyünket, kénytelenek voltunk tehát sétálni vagy száz métert – ekkor találtunk , ott feküdt a szakadó esőben, a sárban. Mivel nem akartuk, hogy megfázzon, hazacipeltük inkább, aztán lefektettük az előszobában. Meglehetősen koordinálatlan volt már ekkor mindhármunk mozgása, máig nem értjük, miért nem találkoztunk kialvatlan lakókkal a lépcsőházban, akik lebaszhattak volna bennünket a zajongás miatt.

Másnap délutánra persze semmire nem emlékeztünk az egészből, de amikor valahogy sikerült kimásznunk az ágyból, hogy végre könnyítsünk magunkon, belebotlottunk az előszobánkban heverő mocskos csövesbe…

Aznap már nem nyúltunk hozzá, ha az előszobában volt dolgunk, megpróbáltunk inkább átlépni rajta, nehogy fölébresszük. Később próbáltuk megetetni, de az a szemét inkább széthányt és összeszart mindent. Harmadnapon viszont, mivel az istenért nem akart föltámadni, leválasztottuk a fejet a csövesről.

A testet a következő hajnalon kihajítottuk az utcára, vigyék a hajléktalanok a hulladékgyűjtőbe, ha akarják.

A fejet megtartottuk magunknak, jó lesz lakásdísznek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr621838898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása