Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bukowski fasza

2009.09.19. 18:00

Charles Bukowskinak, saját bevallása szerint, közepes méretű farka van. Volt. De időközben meghalt, sajnos. 

Mindezt figyelembe véve akarja-e Ön, hogy összes művei kötelező olvasmányok legyenek szanaszétbaszott országunk államilag finanszírozott középiskoláiban? Igen, akarja. (Majdnem) minden más egyéb megérett a klotyón keresztül történő lehúzásra. Bukowski fasza viszont ott maradna, lehúzhatatlanul. Ahhoz meg elég kiéhezettnek kellene lenni, hogy valaki vegye magának a bátorságot, hogy B. levágott fasza fölé üljön a klotyóra. A végén még meg találná baszni. Persze csak akkor, ha nőnemű az illető, B. ugyanis meglehetősen válogatós volt, punci kellett neki, akárcsak Hullának, megcsöcsökmegseggekmegalkoholmegdohány. Egyszerre. Vagyis az élet, mint olyan, mert az élet nagyjából (egészében?) ennyi. Leigázondó, genitáliailag. Lehetőleg részegen.

Bukowski a tökéletes példakép. Végigcigarettázta, végigitta, végigbaszta az egész életét. És korántsem mellékesen, meglehetősen faszán írt. 74 éven keresztül. Plusz, mínusz. Ami azért elég tiszteletre méltó, nem?

Kenhetne Hulla akármennyi festéket a farkára, akkor is képtelen lenne még félig sem lefesteni mindazt, amit B. papírra okádott magából. Legföljebb maszatolhatna. Bukowskit olvasni kell. Vagy magunkévá tenni, ha őt nem is, legalább a stílusát:

 „Brutál Bart épp Billy Joe fiatal nejét hágta meg, de csúnyán, amit Billy Joe-nak végig is kellett néznie. Miközben pakolta, Billy Joe feleségének Billy Joe-hoz kellett beszélnie. Olyanokat kellett mondania, hogy: - Úristen, Billy Joe, akkora húsklopfolót nyomtak belém, hogy a torkomig felér, és alig kapok levegőt! Billy Joe, ments meg! Vagyis, ne, Billy Joe, inkább ne ments meg! Miután Brutál Bart végzett, Billy Joe-val mosatta meg a szerszámát, aztán együtt mentek el egy szép, nagy közös vacsorára, ahol szűzpecsenyét és reszelőkagylót ettek kétszersülttel.”

Erről beszélünk/nénk…

  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr821391488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása