Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tilos a(z)...!

2009.12.21. 18:00

Hulláék szeretnek részegen kocsikázni. Amióta autójuk van, nagyon durván elkényelmesedtek. A kerületben, ahol laknak, ráadásul szesztilalmat vezettek be este 11 és reggel 6 között, az önkormányzat ugyanis úgy gondolta, itt az ideje az alkoholistákból élő kiskereskedők tönkretételének. Hulláék este 11 után tehát kénytelenek átrándulni egy olyan kerületbe, ahol nem korlátozzák a korlátlan alkoholfogyasztást, reggelig kitartó készletet ugyanis a legritkább esetben sem sikerül fölhalmozniuk.

Hulla részegen jobban vezet, mint ittasan józanon. Mert részegen legalább lassít, amikor gyalogos próbál átkelni a zebrán. Amikor józan, gázol, könyörtelenül. Részegen is, persze, de amikor nincs magánál, legalább megfontoltan hajt át a gyalogosokon, mert szereti, amikor szenvednek.

A lakótelepen harminc a maximum, a gyorshajtókon ráadásul testüregmotozást eszközölnek a rend mindenre elszánt őrei. Hulláék ettől függetlenül kocsival járnak az éjjel is nyitva tartó nappaliba, természetesen részegen. Amíg Hulláné beszerez, Hulla a tilosban parkol. Aztán balra kanyarodik a kereszteződésben, pedig nem lenne szabad. De amikor Hulláné a szájába kezdi spriccelni a sört, Hulla a lelkiismeretének furdalása nélkül hajt át mindenkin, aki az útjukba kerül.

Amennyiben sikerül behatolnia a lépcsőház zárjába, valószínűleg eljutnak a harmadikra, nagyon részegen akár a negyedikre is, igaz, Hulla már az első emeleten is olyan hangokat ad ki magából, hogy a lépcsőház lakói valószínűleg azt gondolják, hogy az a fiatal párocska a harmadikról már megint a lépcsőházban ügyködik egymáson. És tényleg, a legmocskosabb perverzióikat élik ki éppen…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr221611992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása