Virgácsot a Mikulásnak!

2009.12.06. 18:00

Mivel Hullapó itt van (és hulla a subája), arra gondoltunk, tisztába tesszük. A dolgokat, nem pedig a vén alkeszt, hozzá ugyanis még bottal, védőfelszerelésben se nem.

Magánvéleményünk szerint Télapó egy segg, minket csak ne akarjon az ölébe ültetni, mert a végén még egy hirtelen ötlettől vezérelve le találjuk hányni azt a tenyérbemászóan joviális fejét, Krampusz pedig egy indokolatlanul alulértékelt rakenrollarc, akivel folyamatosan riogatnak, pedig egy hároméves kislányt se tudna ágybavizelésre kényszeríteni.

És miközben a cukrostata a szakálla mögé próbálja rejteni akut/heveny merevedését, Krampusz a közeli késdobálót okádja szét két áltélapó széttépése közben, de a sör-feles kombó sem feledtetheti el vele, hogy mit és hova rak (nem, nem ajándékot és nem is az acélbetkós csimmába) majd neki Télapó, miközben Télanyót majdnem halálra dugja a húsvéti mintanyúl, de aztán mégsem. 

Szegény Krampusz tehát igencsak frusztrált lehet, ráadásul fingja sincs, hogy ki az apja, a siketnéma mexikói anyja ugyanis annyira szemét, hogy nem hajlandó beszélni a mocskos múltjáról, és ha ez még nem lenne elég, Krampusznak Télapó kokakólaszagú leheletét is el kell viselnie. Tényleg, mesélje már el nekünk valaki, hogy miért nem jó neki a Pepsi?!? Aki pedig bármit tud Télapó fölmenőiről, vendégünk egy csokimikulásra sörre.

Az, hogy Télapó egy segg, akkor vált egyértelművé számunkra, amikor jöttünk hazafelé vidékről, és azt láttuk, hogy az egyik Télapó a másik Télapó minden bizonnyal fenyőszagot árasztó faszát szopja valamelyik kamionosoknak fönntartott pihenőhelyen. Nem lassítottunk, hogy jobban megnézzük őket magunknak, ennyire még mi sem vagyunk perverz állatok, de aztán kiderült, hogy dehogyisnem, a mai délelőttöt ugyanis azzal sikerült eltöltenünk, hogy mikuláspornót kerestünk (és találtunk itt és itt és itt!) a neten.

A Télapó persze nem kizárólag baszással üti el nem kevés szabadidejét. Amikor éppen nem hatol bele análisan senkibe, akkor bankot rabol, vagy ha éppen olyan napja van, részegen, csoportosan követ el erőszakot a többi télapók kárára, esetleg lányokat futtat, időnként pedig, hogy kiegészítse a nyugdíját, körbejárja a világ szociális otthonait, hogy (khm) szaloncukrot dugjon a rászarulók szájába.

Állítsátok meg Télapót! Mert megérdemli!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr531578697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása