Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FARsangisztán

2010.01.22. 18:00

Ha választhatnánk, legszívesebben kurvás nővérként születnénk újjá mindketten. Mivel azonban nincs választásunk, ráadásul még buddhisták se vagyunk, úgy döntöttünk, jelmezbált rendezünk, egyébként is mindjárt itt a farsang.

Általában szeretünk mindent az utolsó pillanatig halogatni, de mivel meggyőződésünk, hogy a kurvás nővér jelmezek rendkívül népszerűek lesznek idén, már január elején nekiláttunk a keresgélésnek. Ennek köszönhetően jutottunk el az egyik szexizéket forgalmazó közhasznú társaság honlapjára, ahol megfelelő jelmezt ugyan nem találtunk, érdekesebbnél érdekesebb dolgokat viszont miazhogy!

Mivel a címlapra kerülés érdekében már így is éppen elég szarságot vagyunk kénytelenek reklámozni, link még véletlenül sem direkt nem lesz, akinek ugyanis az alábbi (khm) játékszarok és háztartási kiegészítők megmozgatják a fantáziáját, nyilván habzó szájjal fognak a google-nak esni.

Igazán nem szeretnénk halálra kövezni senkit*, hiszen mindenki oda dugja, ahová nem szégyelli és/vagy azt dug föl magának/partnerének, amit nem szégyell, mindenesetre tátva maradt a szánk, amikor egy valóságos állatfarmon találtuk magunkat a kurvás nővérek panoptikuma helyett.

Nehéz lenne eldönteni, melyik a legizgatóbb… Foltos Boci? Kacér Malac? Szexbirka? Tüzes Csacsi? Vagy mindegyik egyszerre? Esetleg egymás után? Nyilván bármelyik kihívóan vigyorgó jószág kéjnyílása (!) megfelelő szolgáltatást nyújtana azok számára, akik máshogyan nem képesek kielégüléshez jutni és/vagy ezúton szeretnék kivenni részüket az Emberek a Haszonállatok Felszabadításáért Mozgalom (EMHAFEMO)** küzdelmeiből.

Mivel nem vagyunk tagjai a szervezetnek, szexállat helyett inkább szexpapucsot húznánk vendégeinkre, hogy érezzék a törődést.

A további meglepetések a konyhában várják majd őket, konkrétan a faszkonfetti, a szexis poháralátét, a pöcsszívószál (nem szó szerint, bár majdnem), meg a paradicsomleves betűtésztáját igazolt távollétében helyettesítő pornómetélt…

Akit túlságosan fölizgattak a vecsernye izgalmai, a klotyóban/fürdőszobában vezetheti le a feszkót. Hogy hányás, vagy egyéb testnedv, tulajdonképpen mindegy, a különféle pozitúrákat plasztikusan szemléltető vécepapír nem hagy kétséget használatának mikéntje felől. Azok a perverz állatok pedig, akiknek még ennyi sem volt elég, nyugodtan vegyék a fürdőszoba felé az irányt, a zuhanyzóban ugyanis egy mindenre kész ribanc kizárólag arra vár, hogy valaki végre (khm) a magáévá tegye.

Mellfetisisztáknak különszobát biztosítunk. A dohányosok porcelán mellbimbók közé hamuzhatnak, akik pedig nem károsítják magukat ilyesmivel, a ceruzájukat hegyezhetik kedvükre, esetleg alhatnak egyet, szerintünk ugyanis nem különösebben izgató egymás csöcseibe nézni.

Akik pedig annyira bevállalósak, hogy másnap reggelig maradnak, vendégeink egy kéttojásos faszalakú villásreggelire…

Fűszerezés igény szerint megoldható.

 

*fundamentalista olvasóink talán minket is szívesen halálra köveznének (virtuálisan)

** társadalmi és szexuális értelemben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr111693844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása