Mivel elkezdett szakadni a hullahó, Hulláék úgy döntöttek, nem mozdulnak ki a lakásból. Ezért aztán előre megfontolt szándékkal nekiálltak leinni magukat, egy magára valamit is adó háztartásban ugyanis mindig akad néhány karton megivásra szomjazó sör, Hulláék háztartása pedig természetesen adott magára.

A hűtőben közben egy kiló marhahús is unatkozott, mert Hulláék túlságosan részegek voltak ahhoz koradélután, hogy pörköltet hányjanak össze belőle. Remélték, nem romlik meg honlapig, amennyiben mégis, anál jobb, a büdös húsnak mégiscsak hígabb a leve, Hulla ráadásul mindig is farra izgult, amikor imádott elesége nyers húst kent széjjel a seggén donáldkacsázás* közben. A lehetőség, hogy Hulla végre megpillanthatja Hulláné nyers hústól csatakos testét, ahogy mosogatás közben végignyalja a decemberi nap erőtlen fénye, olyan erős hatást gyakorolt merevedésére, hogy egyszerűen képtelen volt behatolni a picsányi konyhába.

Végül, egy üveg étolaj elhasználását követően, Hullának mégiscsak sikerült becsusszannia a konyhába, de Hulláné szokásos megerőszakolása helyett inkább kivett egy sört a hűtőből, majd a konyhaajtót betöltő faszaládéjával együtt kihúzta a belét az elkocsmásított nagyszobába.

Hulláné ekkor végre levegőhöz jutott, jól rá is gyújtott tehát, főzni viszont nem főzött semmit se, de legalább belehányt a mosogatóba, Hulla legnagyobb megelégedésére, szerette ugyanis, amikor éppen nem ő hányta magát szanaszéjjel.

(A fénykép egy kicsit életlen, mivel Hulláné nem volt teljesen magánál hányás után, másnap reggel pedig nem volt mit lefotózni, Hulla ugyanis az éjszaka fényesre nyalta a mosogatót, mivel Hullánét a belső értékeiért is szerette.)

*A donáldkacsázás azt a tevékenységet jelöli a lakótelepi szlengben, amikor a szóban forgó személy alsóruházat nélkül mutatkozik a lakásban vagy horribile dictu az utcán.

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr191609308

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása