Chili con Hulla

2009.09.13. 18:00

Hulláék szeretnek túlzásokba esni. A chili paprikát például Erős Pistával eszik. A szart meg nyilván csípős piros arannyal tolnák az arcukba (pontosabban arcuk megmaradt részébe), csak éppen nem szeretik. Mármint a szart. A méregerőshöz való megmagyarázhatatlan vonzódásuk már azelőtt is megvolt, hogy találkoztak volna, együtt azonban teljesen elveszítették a kontrollt (nem csak főzésileg), ízlelőbimbajaikat gyakorlatilag szétmaratták a főztjükkel. Ha lennének Hulla-konzervek, a címkéjükre nyilván halálfejet lennének kénytelenek nyomtatni, a lábszárcsontok helyett természetesen chili paprikával. A csípősség mértékét idővel tehát kénytelenek voltak rendszeresen emelni. Mindez persze következményekkel járt. Hulláné például nem is olyan régen gyomorrákban haldoklott egy hétig. De már elmúlt.  A múltkor meg az történt, hogy az egyetlen közös barátjuk evett a levesükből. Az illető nem akart puhapöcsűként megmaradni Hulláék emlékezetében, és ez végül sikerült is neki, mert az első kanál leves után mentőt kellett hívni hozzá. Azóta nincs közös barátjuk, csak egy néhai. Hulláék jelenleg ott tartanak, hogy chili paprikát dugdosnak egymás seggébe, hogy érezzenek valamit.

Néhány recept azoknak, akik megunták az életüket:

 

Kóser zsírleves

 

Hozzányalók: 

1 kg ócsó kóser zsír

1 liter kóser víz

1 csomag kóser betűtészta

Kóser só, kóser bors

Néhány liter kósör 

Összeöntjük a hozzávalókat egy lábfosba, megvárjuk, amíg készen nem leszünk a kósörtől, aztán elfogyasztjuk.

 

Erős Pistával töltött chili paprika 

Hozzányalók: 

1 fej Erős Pista

5 nagy fej vöröshagyma

10 fej fokhagyma (nem gerezd!)

Chili paprika (Erős Pista fejének nagyságától függően, érzéssel)

Víz, só, bors, őrült paprita 

Hagymát leturmixoljuk, Erős Pistát kiagyaljuk, széttrancsírozzuk. Összekutyuljuk, agyondugdossuk a masszát a fokhagymákkal, majd lucskosra masszírozzuk az egész hóbelevancot. Végül csurig töltjük a papritákat. Megsütjük, oszt megesszük, jól.

 

Francia rémes pörköltszafttal 

Hozzányalók: 

Francia rémes

Pörköltszaft

Só, bors 

A legjobb rémesek mindig a helyi Ibolya cukrászdákban kaphatók. Pörköltszaft pedig minden átlagos háztartásban fellelhető, ugye. Só, bors, vérzéssel. 

Étvágyat, jót!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr381361054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása