Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MegmOndó

2009.09.10. 06:00

Hulla D. Károly és Hulla D. Károlyné megmondja. Kiteregetik a szennyest. A magánéletüket. A kendőzetlen valóságot. Filmet néznek. Fotóznak. Főznek. Írnak. Kiállításra járnak. Kritizálnak. Olvasnak. Zenét hallgatnak. Esetleg dugnak egy jót, ha éppen nincs jobb dolguk. Vagy öltözködési tanácsokat adnak, mert miért is ne? Kulturális eligazítást tartanak, ha úgy tetszik. Hogy mit kell und mit nem kellene. Egyenesen az arcodba. Ha nem tetszik, pacikuki beléd tövig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hulladekok.blog.hu/api/trackback/id/tr441338227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogout · http://oldalaseletreceptek.blog.hu 2009.09.10. 15:37:08

A szerzőpár számára javasolnám a hulladek.blog.hu címet, hiszen ez Hulla D. Károly és Hulla D. Károlyné többes számát jobban kifejezi. Hulla D.-ék. Esetleg Hulla D-ék. Értitek a szóviccet, vagy mi. :)
Viszont Pacikuki abba, aki "Hulladékgyűjő és -szállító eszközök, berendezések és működtetésük jellemzése" tárgyú értekezéseivel ormótlanul megelőzte a tehetséges szerzőpárost, és így megakadályozta, hogy a blogLyuk nevében már csak egy fékezett habzású szóvicc elsütésére maradjon lehetőségük.
süti beállítások módosítása